Charterbåt

Skjærgården utenfor Florø er et eldorado for turister og blåturreisende bedrifter. Værlandet og Bulandet, Svanøy, sagaøya Kinn, Kvanhovden Fyr, magiske Knutholmen i Kalvåg; rekken av storslåtte opplevelser ligger som perler på en snor her lengst vest i Norge. Og dette oppdager stadig flere. Derfor har vi investert i en båt som er ideell til turist- og bedriftsmarkedet; M/S Skorpefjord

Med sitt flotte soldekk er M/S Skorpefjord spesielt egnet til charterturer, men alle båtene våre er populære til formålet. Vi tilpasser båt til ditt behov; blåturer, firmaturer og andre arrangement. Både turist- og chartertur-markedet er i vekst i vår natur- og kulturrike region. I en årrekke har Florø Skyssbåt blant annet hatt hovedansvaret for båttransport til Kinnaspelet som arrangeres hvert år tredje helgen i juni – på sagaøya Kinn lengst vest i Norge.

M/S Skorpefjord

M/S Skorpefjord er sertifisert for 48 passasjerer. Båten egner seg ypperlig til bedrifter som ønsker å arrangere firmaturer. M/S Skorpefjord skal gå faste turistruter i sommersesongen, men er tilgjengelig for charter-utleie året rundt. Den moderne katamaranen har romslig salong og alt på ett dekk, og båten er godt egnet for rullestolbrukere. Det er tv-skjermer i salongen som kan kjøre informasjon på blåturer, konferanser etc. Det er også trådløs mikrofon om bord som kan brukes til sightseeing og konferanser.

Soldekket på andre dekk er sertifisert for 35 personer, og for de som ønsker å sitte i salongen vil de store vinduene i fartøyet sikre utsikten. I salongen er det 48 seter, hvorav 44 seter er med bordplass, og det er utendørsområder både på første og andre dekk. Med den kunnskapen og det nettverket vi har om natur, kultur, aktiviteter og arrangementer i området, hjelper vi deg med å skreddersy en herlig opplevelse!

Skorpefjord er også den eneste hurtigbåten/passasjerbåten i Sogn og Fjordane som oppfyller IMO Tier III sine krav til NOx-utslipp.

Ta kontakt for reiseforslag og pristilbud.